Počinje izrada Nacionalnog programa ruralnog razvoja

Bez autora
May 13 2012

Ministarstvo poljoprivrede Srbije će tokom godine započeti izradu Nacionalnog programa ruralnog razvoja od 2014. do 2020. godine.Osnovni koncept mera ruralnog razvoja će biti inovacije primenjive u praksi, zajednički tržišni nastup više privrednih subjekata i sprovođenje lokalnih strategija razvoja.

Počinje izrada Nacionalnog programa ruralnog razvojaŠef odseka za ruralni razvoj u Ministarstvu poljoprivrede Srbije Dragan Marković najavio je da će to ministarstvo tokom godine započeti izradu Nacionalnog programa ruralnog razvoja od 2014. do 2020. godine.

Na konferenciji o poljoprivredi Srbije na putu ka evropskom modelu razvoja, Marković je rekao da će osnovni koncept mera ruralnog razvoja biti inovacije primenjive u praksi, zajednički tržišni nastup više privrednih subjekata i sprovođenje lokalnih strategija razvoja.

Komentarišući agrarnu politiku Srbije u procesu pridruživanja Evropskoj uniji, Marković je rekao da se Srbija ozbiljno priprema za novi budžetski period EU od 2014. do 2020. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik